ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

پامپئو:اعمال فشار جهانی بر ایران ادامه پیدا کند

وزیر امور خارجه آمریکا با گفتن این که توافق میان تهران و واشنگتن در آینده به خود طرف ها بستگی دارد خواستار اعمال فشار جهانی بر ایران شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 09
کد خبر: ۶۹۸۴۲

به گزارش راهبرد معاصر  به نقل از پایگاه اینترنتی وزارت امور خارجه آمریکا، مایک پمپئو وزیر امور خارجه این کشور در گفت و گویی درباره احتمال رسیدن واشنگتن و تهران به یک توافق با توجه به رخ دادهای اخیر گفت: این که توافقی انجام شود یا نشود را به دیگران وا می گذارم. اما شرایط موجود در خاورمیانه بسیار متفاوت تر است. ما ائتلاف هایی واقعی برای تخریب خلافت [داعش] ایجاد کردیم. اکنون همکاری کشورهای عربی با اسرائیلی ها را داریم. ما ائتلافی داریم که برای باز و امن نگه داشتن تنگه هرمز  فعالیت می کند تا انتقال انرژی در جهان جریان داشته باشد. تمام این ها در طی این چهار سال ایجاد شده و ایران را در جایگاهی قرار داده است که تاکنون هیچ گاه این طور منزوی نشده بود. 
پمپئو در ادامه گفت: این که به شما بگویم چه تصمیمی خواهند گرفت به انتخاب خودشان بستگی دارد. اما تا وقتی که آن ها[ایران] تصمیم بگیرند مانند مردمی عادی رفتار کنند، رویه باید این باشد که تمام جهان،  چه آمریکا باشد چه اروپا و سایرین، وظیفه داریم نشان دهیم وحشتی که آن ها در این چند سال اخیر حداقل از سال ۱۹۷۹ بر جهان اعمال کردهاند، دیگر با میلیاردها دلار از آمریکا و اروپا پاداش داده نمی شود. 
او علاوه بر این گفت: این مسیر اشتباهی برای در پیش گرفتن خواهد بود و من امیدوارم جهان به این پی ببرد و به اعمال فشار بر ایران ادامه دهد تا وقتی که کار ساده رفتار کردن مانند کشوری عادی را انجام دهد. 

ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار